keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Sölden-Heiming 23.7.

Tänään päätettiin pitää vähän rauhallisempi päivä raskaiden nousupäivien jälkeen.
Olimme Söldenin leirintäalueen viimeisellä telttapaikalla asuntoautojen vieressä. Hintaa yölle tuli 30e. Kaikki oli erittäin siistiä ja ympäristöasiat oli hyvin huomioitu kierrätyksineen. Sölden vaikutti tosi turistipaikalle.

Sitten lasketeltiin reilu 40km alaspäin. Nähtiin iso rekka kyljellään erään alamäen silmukkamutkassa ja monta isoa alkukesän rankkasateista tullutta  maanvyörymää joenvarren vuorilla.

Kaikenlaista urheiluaktiviteettiä olisi tarjolla,mutta me taidetaan nyt viettää siestaa tässä reilu 30  asteen helteessä ison hopeapajun alla leirintäalueella. Pari viime päivää onkin noustu monta tuntia rinteessä 4-5 km tuntivauhtia.

Varusteista sen verran,että kevyt matkaa varten hankittu Primus Eta Solo-keitin ei ole kovin toimiva.Se kaatuu helposti ja kattila-osa irtoaa huonosti polttimo-osasta.

Jos joku miettii paljonko pakkauksemme painavat,niin tiedoksi että Maukan molemmat laukut painavat yhteensä n. 13kg ja Kimmon reilut 20kg.

Meillä oli Italiassa Kimmon työkaverilta ilmainen nettiyhteys.Nyt Itävallassa ollaan leirintäalueiden wifien varassa,eikä aina viitsi maksaa niistä.Täälläkin tunnin nettiyhteys maksaisi 5e!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti