lauantai 3. elokuuta 2013

Cholin-Praha

Yö Camping Cholinilla oli riehakas. Tsekkiläiset ovat innokkaita leiriytyjiä. Illan tullen sytyteltiin nuotioita rutikuivalle alueelle. Kuuntelimme country-henkistä bändiä ja vetädyimme telttaan. Mutta camping vasta heräili eloon...kitara soi ja yhteislaulu raikui. Penskat kirmaili edestakaisin. Rouvan retkipatja vetelee viimeisiä ja sitä piti välillä täyttää.Siinähän yö sitten menikin :)

Aamulla uuteen ylämäkeen uusin voimin. Matka jatkui pikkukylien ja peltomaisemien kautta,kunnes laskettiin alas alppimainen,pitkä jyrkkä mäki,joka oli lähes pimeä sen päälle taipuvien puiden vuoksi. Sen jälkeen seurailtiin Vltavaa Prahaan saakka.

Sää on tajuttoman kuuma ja äsken juotiin yhtäsoittoa 1,5l vettä. Prahan keskusta näytti upealta ja meillä on tämä ilta ja huominen aikaa tutustua siihen. Olemme leirintäalueella lentokentälle vievän tien lähellä.

Nyt on mahtava ja tyytyväinen olo,kun matka on tehty. Kaikki sujui hyvin ja pyörät kestivät ehjinä. Kimmon pyörään vaihdettiin jarrupalat. Pahempia vaivoja ei tullut,mitä nyt niskan jumittumisia ja per...n puutumisia. Pahoista nousuista selvittiin pienellä adrenaliinikiukulla :) Ruokavalio on sisältänyt jugurttia,pastaa ja kaljaa
:D.

Lopulliset kilometrit n. 1200 ja nousuja ihan riittävästi. Timmelsjochpass kova!

Kotona ollaan keskiviikkona. Maanantaina on lento Riikaan,jossa ollaan yö ja tiistaina myöhään lento Helsinkiin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti